Karin van der Linde - Logo

Karin van der Linde

Praktijk voor Bewust Zijn

Bewust Zijn-sessie

Een sessie waarin we kunnen werken met diverse methodes.

Door alles wat het drukke leven van ons vraagt raken we soms uit ons evenwicht. We staan niet meer in verbinding met onze ziel en dan kunnen er blokkades ontstaan op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel gebied.

Een Bewust Zijn-sessie kan je dan weer op weg helpen. Geen enkele sessie is gelijk, juist door het loslaten van een vaststaand programma ontstaan er de mooiste dingen en kan je ervaren wat voor wonder je bent.

Het vraagt bereidheid om te kijken wat er zich aandient en te voelen wat er speelt.

Waarmee kan ik je bijvoorbeeld helpen?

 • niet goed raad weten met je (hoog)gevoeligheid
 • burn-out, stress en vermoeidheid
 • lichamelijke klachten
 • angsten of paniekgevoelens
 • weinig zelfvertrouwen, onzekerheid, negatief zelfbeeld
 • onverwerkte trauma’s
 • moeilijke relaties
 • steeds maar weer tegen dezelfde thema’s aanlopen
 • moeite met keuzes
 • dichter bij je gevoel willen komen
Anke
Lees verder
Mijn behandelingen bij Karin kan ik iedereen aanbevelen.
Karin heeft mij geholpen om dichterbij bij mezelf, bij mijn gevoel te komen.
Met het gevolg dat ik mijn emoties beter kan uiten, in plaats van deze op te kroppen in een vorm van boosheid.
Door deze boosheid los te laten, laat ik een stukje strijd los wat mij innerlijke rust en ruimte geeft.
MM
Lees verder
Via mijn beste vriendin die enthousiast over een behandeling vertelde kwam ik in contact met Karin. Op dit moment in mijn leven ben ik toe aan een uitdaging op werkgebied. Omdat ik mezelf vaak onzeker voel en moeilijk keuzes kan maken, wilde ik door een behandeling bij Karin goed bij mijn gevoel komen. Het was verrassend dat in de sessie een oud gevoel uit mijn kinderjaren naar boven kwam. Dit verdriet kwam er volop bijzonder. Het had een groots effect op lichaam en geest, ik kwam in mijn eigen kracht te staan. Een stuk zelfverzekerder ging ik op naar de volgende sollicitatie en bleef bij mijn gevoel. 1 mei a.s. start ik met een nieuwe baan in de zorg!
PB
Lees verder
Ik heb een sessie laten doen door Karin en ik was zeer verrast wat daar uitkwam. Het was verbluffend kloppend. Ik heb daar zeker wat aan en ga veranderingen aan brengen.

Als persoon is Karin rustig en integer.
Een prettig mens die naar je luistert en je aanvoelt.
Johanneke (21)
Lees verder
Tijdens de behandeling werd ik direct op mijn gemak gesteld. Er was veel ruimte voor de vragen die ik van tevoren al had maar ook zeker die ontstonden tijdens de behandeling. Ik kreeg dingen te voelen en horen die ik kon plaatsen, geen moeilijke en vage taal.
Ik heb mijn behandeling als prettig ervaren en raad het iedereen aan.
Simone
Lees verder
Karin is een hele warme vrouw, die een mooie rust en zachte zekerheid uitstraalt. Daardoor voelde het heel vertrouwd. Dat maakte het makkelijker om de informatie te laten komen tijdens de sessie. Met hele rake vragen zorgde Karin voor diepgang, waardoor ik veel nieuwe inzichten kreeg. En wat was het fijn om zo een frisse kijk te krijgen op patronen waar ik al jaren in vastgelopen was.
Door de sessie heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, een positieve kijk op het nu en de toekomst!

Hoe ziet een sessie eruit?

We gaan kijken wat je op dit moment nodig hebt. In een gesprek kan er al veel gebeuren als we afstemmen op wat je werkelijk wilt. Soms kan een gesprek voldoende zijn, soms is het zinvol om ook een behandeling te geven. Ik nodig je dan uit om (gekleed) plaats te nemen op de massagetafel, waarbij ik diverse methodes kan inzetten zoals Access Bars of healing. We werken toe naar meer lucht en ruimte in je hoofd en rust en ontspanning in je lichaam.

Tarieven

 • Sessie € 70,--

  Maximaal 90 minuten

 • Alleen Access Bars € 50,--
 • Strippenkaart Access Bars € 235,--

  In totaal 5 sessies

Alle bedragen zijn inclusief BTW.
Voor meer info of het plannen van een afspraak, klik op de knop hieronder.