Karin van der Linde - Logo

Karin van der Linde

Praktijk voor Bewust Zijn

Wie ben ik?

Ik ben Karin van der Linde. Ik heb 2 volwassen kinderen en ben sinds 2020 gelukkig getrouwd. Het leven heeft me tot nu toe veel gebracht. Mooie ervaringen en diepe dalen. Wat mij bij de diepe dalen het meeste hielp waren sessies waarbij ik naar mijn gevoel werd teruggebracht. Wie ben ik en wat ervaar ik.

Ik heb me lang afgevraagd wat mijn plek op aarde was. Ik zag en voelde veel en kon het niet altijd goed plaatsen. Vooral als mensen iets anders zeiden dan wat ik voelde. Ik begreep het niet goed. Het zorgde ervoor dat ik me ging aanpassen aan mijn omgeving. Zo ook in mijn huwelijk, wat uiteindelijk resulteerde in een scheiding in 2009. Ik was mezelf volledig kwijt geraakt. Het opbouwen kon beginnen.

Na onderzoek bleek ik hoogsensitief te zijn en daardoor ging er een nieuwe wereld voor mij open. Er werd me veel duidelijk en ik leerde er mee om te gaan. Waar ik me vroeger niet begrepen voelde, ging ik mijzelf meer begrijpen. Hier werd ik steeds blijer van en ik besloot opleidingen te gaan doen vanuit interesse en ter verdieping van mijn zijn.
Ik werk sinds 2011 met kinderen en volwassenen in mijn praktijk. Geef trainingen en begeleid kinderen in de schoolsituatie onder andere in hun sociaal emotionele ontwikkeling.
Mijn doel is kinderen en volwassenen bewust te maken van hun gevoel en daarmee leren omgaan. In behandelingen en trainingen pas ik mijn kennis toe en put ik uit mijn rugzak vol levenservaringen.

Ik weet wat het is om in de put te zitten, paniekaanvallen te hebben en niet te luisteren naar jezelf, maar ik weet ook wat voor kracht er in ons schuilt en dat je er weer bovenop kan komen!
Ik wil je graag kennis laten maken met jóuw kracht.

In de afgelopen tien jaar heb ik de volgende opleidingen gedaan:

 • Kindercoaching bij BGL
 • Masterclass “Omgaan met pesten”
 • Tekenopleiding bij de Toverboom
 • Energetisch therapeut
 • Reikimaster
 • Nieuwetijdstherapeut
 • Modules over Traumaverwerking
 • Masterclasses Op de Kaart

Ik ben Karin van der Linde geboren in 1963. Ik heb 2 volwassen kinderen en ben sinds 2020 gelukkig getrouwd. Het leven heeft me tot nu toe veel gebracht. Mooie ervaringen en diepe dalen. Wat mij bij de diepe dalen het meeste hielp waren sessies waarbij ik naar mijn gevoel werd teruggebracht. Wie ben ik en wat ervaar ik.

Karin van der Linde

Ik heb me lang afgevraagd wat mijn plek op aarde was. Ik zag en voelde veel en kon het niet altijd goed plaatsen. Vooral als mensen iets anders zeiden dan wat ik voelde. Ik begreep het niet goed. Het zorgde ervoor dat ik me ging aanpassen aan mijn omgeving. Zo ook in mijn huwelijk, wat uiteindelijk resulteerde in een scheiding in 2009. Ik was mezelf volledig kwijt geraakt. Het opbouwen kon beginnen.

Na onderzoek bleek ik hoog sensitief te zijn en daardoor ging er een nieuwe wereld voor mij open. Er werd me veel duidelijk en ik leerde er mee om te gaan. Waar ik me vroeger niet begrepen voelde, ging ik mijzelf meer begrijpen. Hier werd ik steeds blijer van en ik besloot opleidingen te gaan doen vanuit interesse en ter verdieping van mijn zijn.

Ik werk sinds 2011 met kinderen en volwassenen in mijn praktijk. Geef trainingen en begeleid kinderen in de schoolsituatie onder andere in hun sociaal emotionele ontwikkeling.

Mijn doel is kinderen en volwassenen bewust te maken van hun gevoel en daarmee leren omgaan. In behandelingen en trainingen pas ik mijn kennis toe en put ik uit mijn rugzak vol levenservaringen.

Ik weet wat het is om in de put te zitten, paniekaanvallen te hebben en niet te luisteren naar jezelf, maar ik weet ook wat voor kracht er in ons schuilt en dat je er weer bovenop kan komen!

Ik wil je graag kennis laten maken met jòuw kracht. 

In de afgelopen tien jaar heb ik de volgende opleidingen gedaan:

 • Kindercoaching bij BGL
 • Masterclass “Omgaan met pesten”
 • Tekenopleiding bij de Toverboom
 • Opleiding tot energetisch therapeute
 • Reikimaster
 • Nieuwetijdstherapeute
 • Modules over Traumaverwerking
 • Masterclasses Op de Kaart